Pretraži

ODMAH SE POHVALILA: Luni Đogani se javio poznati glumac (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Naime, njen omiljeni bend je "Rebelde", muzička grupa koja se proslavila u istoimenoj seriji koja se pre više od 15 godina emitovala u Srbiji. Bend od 2009. nije aktivan, ali su u decembru, 2020. godine, održali onlajn koncert, koji je Đoganijeva pratila i o tome izveštavala svoje pratioce na Instagramu.

Po svemu sudeći, izgleda da je Luna članu benda "Rebelde", Kristoferu Ukermanu, zapala za oko, pa ju je zapratio i javio joj se na Instagramu.



– Ok jutros ustajem i čeka me poruka od člana moje omiljene grupe "Rebelde"! Diego Bustamante me je zapratio i poslao poruku – napisala je vidno uzbuđena Luna.

– Da pojasnim nekima koji možda ne znaju, grupu "Rebelde" pratim i obožavam od svoje 10. godine, ceo život maštam da ih upoznam. Tagovala sam ih mnogo, poslednji put kad su se držali lajv koncerti i član grupe je to video i sada mi napisao poruku i zapratio me. Halooo! Posle kažu da nije sve moguće – napisala je Luna.

– Ćao, kako si – napisao joj je pomenuti glumac, na španskom i engleskom jeziku. 

Inače, grupa "Rebelde" imala je dva koncerta u Beogradu, u septembru i decembru 2008. godine, a tada je više od 20.000 fanova, na svakom od koncerata, uživalo uz pomenuti sastav.

 

Screenshot: Instagram/ luna_djogani

Screenshot: Instagram/ luna_djogani

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz