Pretraži

ODMAH POSLE VENČANJA JE KRENUO MOJ PAKAO… Nataša Bekvalac progovorila o jezivim detaljima iz braka sa Lukom

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Pop pevačica Nataša Bekvalac se 24. oktobra sudski razvela od Luke Lazukića, posle čega joj je laknulo, jer ju je zlostavljao od prvog dana braka, 25. septembra 2017. goddine.

——————– Sponsored ——————–

Ona je trpela nasilje sve do 14. aprila 2018. godine, kada ju je tadašnji suprug brutalno pretukao. Nakon što se razvela pevačica je otvorila dušu i otkrila kroz kakav pakao je prolazila tokom braka sa Lukom sa kojim je dobila ćerku Katju.

– Svaka žena pre nego što stupi u brak, pored ljubavi, treba dobro da upozna svog partnera. Ja sam bila zanesena i zaljubljena. Odmah posle venčanja je krenuo moj pakao – rekla je Nataša u intervjuu za "Informer".

Bekvalčeva je priznala zbog čega je trpela zlostavljanje od samog početka.

– Imala sam rizičnu trudnoću. Posvetila sam se tome da rodim zdravu devojčicu. A probleme, koji su bili veliki, gurala sam pod tepih. Nažalost, to je kulminiralo 40 dana nakon što se Katja rodila – objasnila je Nataša i dodala:  • Još mi je loš osećaj u stomaku kada se setim svega. Strašno psihičko i fizičko izrabljivanje. Kao i svaka žrtva nasilja, izgubila sa samopouzdanje i bila odsečena od porodice i prijatelja… Ostala sam sama.

Pevačica je otkrila kako se osećala nakon što je Luka digao ruku na nju, kao i šta se dešavalo na suđenju.

– On mene nije udario, on je mene pretukao! To je bio kraj, bila sam ponižena, ali je za mene od udaraca bio gori sudski proces, jer sam se u sudnici osećala kao da sam ja kriva i kao da je situacija obrnuta, pogotovo kada su me pitali "Mislite li da je u redu što ste naglo probudili muža?", pokušavali su da me naprave krivom, a ja sam počela da verujem da možda i jesam, ali sam dokazala da nisam, jer su stručnjaci veštačili moje povrede i dokazali da to nisam mogla sama sebi da uradim – rekla je pevačica.

Zbog svega što je preživela, morala je da potraži pomoć stručnjaka.

  • Hipersenzitivna sam, pa sam potražila pomoć psihoterapeuta da ne bih bila trajno emotivno oštećena. Mesecima sam spavala samo po 2-3 sata, plašila sam se da zaspim, jer sam imala košmare, budila sam se u znoju, iscrpljena –  izjavila je ona za "Informer".

Njen bivši suprug će plaćati alimentaciju 13.000 dinara mesečno, jer Nataši novac nije potreban, a ni bitan.

  • Najvažnije mi je da deca imaju dobar odnos sa očevima, Hana ga ima, a nadam se da će i Katja – zaključila je Bekvalčeva.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz