Pretraži

ODLUČIO SAM DA MU POMOGNEM: Voyage podelio sa fanovima gest koji je napravio

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Mladi izvođač se pohvalio fanovima na svom profilu kako je učinio dobro delo, pa im je objasnio i o čemu se radi. 

  • Došao mi je ispred vrata i cvileo. Odlučio sam da mu pomognem. Sviđa mu se hranica. Delovao mi je žedno, pa sam otišao da mu sipam vodu. Sipao sam mu vodu tri puta. Bio je jako žedan. On je sad nahranjen i napojen, a ja sam ispunjen. 


Nakon svog postupka, objasnio se drugima, zbog čega je zapravo to uradio.

  • Suština ovih storija od malopre, od ovih stori tajma koji mi se bukvalno desio pre pet minuta je to da vaše malo stvarno nekome znači mnogo. I nemojte da budete toliko sebični da ne date to malo. Jer ja znam da je ovaj psić od malopre napojen, nahranjen i da će da našnji dan da preživi. I to me ispunjava. Jer sam uradio dobro delo. To možete i vi. 

Međutim, mladi izvođač je naišao na okrutne komentare, kako se promoviše kroz ovaj gest, ali Voyage nije ćutao na ovo, već je bez dlake na jeziku  objasnio situaciju. 

  • Ne znam zašto si ovo napisao/la. Nebitno. Samo smatram da ja, kao osoba koja ima veliku platformu, tačnije platformu koju prati dvesta hiljada ljudi, imam obavezu da promovišem prave vrednosti i da budem primer tim ljudima koji me prate. Da ne promovišem brza kola, brz način života, kriminal, droge, kurve i tako te stvari. Ja sam odlučio da promovišem to da sam jednu lutalicu nahranio i učinio dobro delo. I sada, samim tim što se ti meni javljaš, da mi zameraš što sam to snimio, dolazimo do onog dela koji je potpuno van domet mojih komentara. Tako da eto, to sam hteo da ti kažem. Uživaj – bio je jasan Voyage.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz