Pretraži

ODLUČILA DA PROGOVORI O NAJBOLNIJOJ TEMI: Majli Sajrus otkrila nepoznate detalje iz braka sa Lijamom, pa priznala kada je znala da je definitivno KRAJ

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Miley Cyrus

Ona je na TikTok-u otkrila da je shvatila da je njena veza gotova dok je bila na Glastonberi festivalu 2019. godine u Engleskoj.– Glastonberi je bio u junu, kada se desila odluka da moja i Lijamova posvećenost braku zaista dolazi iz, naravno, prvog mesta ljubavi, jer smo bili zajedno 10 godina, ali i iz mesta traume – objasnila je ona, piše Page Six.

Pevačica je u nastavku objasnila kako je primorala sebe da emocije skloni sa strane i glumi zbog svojih fanova.

– To je bio još jedan trenutak kada su rad, performans, lik bili na prvom mestu. I sada pretpostavljam da mi je zato toliko važno da više ne bude tako. Čovek je na prvom mestu.

Pevačica se takođe prisetila neosporne hemije između nje i australijskog glumca kada su se prvi put sreli na snimanju filma „Poslednja pesma” 2009. godine. Hemsvort je bio jedan od trojice finalista koji su bili na audiciji za njenog dečka na ekranu, i nije prošlo mnogo vremena dok je pevačicu oborio s nogu nakon što je nastupio.

– Mislim da je jedan od elemenata zbog kojih se taj film osećao tako posebnim bio to što smo gledali kako se dvoje veoma mladih ljudi zaljubljuju jedno u drugo, što se dešavalo u realnom vremenu i stvarnom životu. Dakle, hemija je bila neosporna i to je bio početak duge, desetogodišnje veze.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz