Pretraži

„ODLEPILA SAM ZA TIM“: Aleksandra Prijović otkrila čime bi se bavila da nije pevačica

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ aleksandra_official

Aleksandra je ovog leta bila prebukirana obavezama, pa pored snimanja za novi album, ona je imala i brojne nastupe širom regiona.Uz sve to, pevačica ima obaveze i oko sina Aleksandra, kojeg je dobila u braku sa Filipom Živojinovićem, a koji, kako ističe, teško podnosi njena odustva od kuće.

– Naravno da mi je lakše bilo kad nisam bila majka. Sada kada mi je sin malo veći, ne mogu više da ga prevarim! Svaki moj odlazak je toliko potresan, i za mene i za njega… Evo, danas kad sam krenula na sređivanje za emisiju, toliko je plakao za mnom, da sam ga čula sa ulice koliko vrišti i plače za mnom. Još sam i radila, danas sam došla iz Crne Gore – rekla je Prija u jednoj emisiji.

Međutim, ona se trudi da napravi balans između poslovnih obaveza i roditeljstva, a kako je otkrila, da nije pevačica verovatno bi bila forenzićar.

 Bila bih forenzičar! Obožavam takve serije, u stanju sam da gledam pet dana bez prestanka, kad krenem – ne mogu da se zaustavim! Sećam se da mi je Filip jednom preporučio neku seriju, ja sam je gledala dan i noć. Odlepila sam! – poručila je ona i iznenadila sve odgovorom.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz