Pretraži

ODJ**ITE OD MENE VIŠE: Edita besna nakon poruka koje je dobila zbog „tri prsta“

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Naime, Edita je u jednom storiju potvrdila da ima albansko poreklo, dok su to njeni pratioci dočekali na nož. Par dana nakon toga, objavila je sliku sa glisera gde pozira sa svojim drugom, a gde je pokazala "tri prsta", a internet huligani nisu štedeli reči kada su ugledali fotografiju, nakon čega je pevačica ugasila i komentare za pomenutu fotografiju.

Nakon komentara koji su kružili internetom i koju stizali njoj, ona je izrevoltirana odlučila da im se obrati putem Insta storija i tom prilikom im poručila  sledeće.

  • Molim sve ljude, ako se tako mogu nazvati, koji se nalaze uvređenim zbog slike na kojoj držim tri prsta da odu do toaleta, umiju se, zatim popiju limunadu, eventualno nešto doručkuju, da im dođe iz dupeta u glavu da ta tri prsta nisu namenjena bilo čemu, bilo kome i da nisam rasista, nacionalista, niti bilo šta slično! Odj**ite od mene više! To je dokaz koliko ste primitivni, besposleni i nesrećni. A takvi ljudi truju i ozbiljno utiču zemaljsku kuglu. Bavite se ozbiljnijim problemima! Bavite se sobom! Ja se bavim muzikom i širenjem ljubavi i pozitivne energije! Ako i to ne možete da podnesete, a ima takvi, unfollow i doviđenja. Ajde bre više, non stop vam nešto fali i smeta- oštra je bila Edita. 
Screenshot: Instagram/ editaaradinovic

Screenshot: Instagram/ editaaradinovic

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somewhere⭐️🥳🥳

Објава коју дели editta (@editaaradinovic) дана 27. Авг 2020. у 12:51 PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz