Pretraži

ODJEKUJE U SVETSKIM MEDIJIMA: Dženifer se opasno izblamirala

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Pevačica Dženifer Lopez posetila je Veneciju, ali nije ni naslutila koliko će se prilikom ove posete izblamirati, te koliko će njen gaf da odjekne širom sveta. 

Svoje obline naglasila je pantalonama sa cvetnim printom, koje je kombinovala s topom i krunom. Ni visoke potpetice nisu bile obične, a celu kombinaciju upotpunio je plašt.I dok su se na društvenim mrežama fanovi prepirali oko toga je li na sebe stavila previše cvetnih uzoraka, onima oštrijeg oka nije promakla etiketa koja je vijorila na plaštu latino dive.

 Ima sto telohranitelja iza sebe, pa da ni jedan nije mogao da joj skrene pažnju i kaže… Kakav gaf zar niko od njih nema oči?  – konstatovali su jedni pratioci, dok su se drugi pitali kako je moguće da se takvo "šetanje etiketa" stalno događa poznatim osobama.

-Bar oni imaju ljude koji su zaduženi za njihovu garderobu-tvrde pojedini.

Takođe, postoje i oni koji veruju kako se namerno ostavi etiketa kako bi se o tome pisalo i tako u prvi plan došao neki događaj na kojem su slavni bili, kao i oni koji misle da etiketa ostane tako da bi se odeća kasnije mogla da se proda po još većoj ceni jer ju je nosila slavna osoba.

Kako je sve to izgledalo, možete pogledati na linku OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz