Pretraži

ODGOVOR SLAVNE GLUMICE MLADOJ NOVINARKI ZAPANJIO SVET: Ovakvo ponašanje niko nije očekivao, snimak njihovog razgovora postao viralan! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Martina

Vinslet trenutno promoviše svoj novi film gostujući u brojnim emisijama, a nedavno je tim povodom dala intervju i za nemačku televiziju ZDF.



Tada je saznala i da je mladoj novinarki Marti to prvi put da radi intervju u karijeri, a iako smo navikli na to da su zvezde uglavnom nadmene i često neprijatne, ono što je glumica uradila kad je to čula, oduševilo je ceo svet.

Naime, ona je ohrabrila mladu novinarku i sa osmehom joj se obratila rečima punim nežnosti.

Prvi put to radiš? Pa, znaš šta, kada uradimo ovaj intervju, biće to najbolji razgovor ikada – a znaš zašto? Zato što smo mi odlučile da će tako biti. Upravo smo odlučile, ja i ti, da će ovo biti fantastičan intervju. Možeš da me pitaš šta god želiš i ne boj se, sve će biti neverovatno – rekla je glumica i ovime oduševila svet.

 

Snimak ovog razgovora brzo se proširio društvenim mrežama, a ljudi su hvalili Kejt, ističući da je na ovaj način pokazala kako treba da se ponaša jedna prava zvezda.

"Neverovatno divna žena", "Svet jednostavno nije zaslužio osobu kao što je Kejt  Vinslet", "Obožavam je", "Ona je anđeo", "Ovako bi trebalo da se ponaša svaka poznata ličnost", "Sada je volimo još više", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Glumica Kejt Vinslet svetsku slavu je dostigla ulogom u kultnom filmu "Titanik". Mada nijedan film u kome je kasnije glumila nije dostigao popularnost tog dometa, njene uloge su i te kako bile zapažene.

Nakon "Titanika" usledila su ostvarenja kao što su „Čitač“, „Večni sjaj besprekornog uma“, „Ajris“, „Revolucionarni put“, „Odmor“, „Zaraza“, „Stiv Džobs“ i drugim, a trenutno imamo priliku da je gledamo u filmu „Avatar: Put vode“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz