Pretraži

ODBRUSILA HEJTERIMA: Karleuša objasnila zašto Džej zaslužuje Aleju zaslužnih građana (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Narodni pevač Džej Ramadanovski u petak, 11. decembra, sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. 

Za sobom je ostavio dve ćerke, Mariju i Anu, unuke i bivšu surugu Nadu, ali i veliku prazninu na estradi koja je juče ispratila svog velikog prijatelja i kolegu na večni počinak uz njegovu poslednju želju – melodiju 50 violina. 



Budući da se poslednjih dana na društvenim mrežama uveliko polemiše o tome da li je Džej "zaslužio da bude sahranjen u Aleji", uz mnoge značajne ličnosti koje tamo počivaju, Jelena Karleuša dala je svoj odgovor na to pitanje.

– Zašto je zaslužio?. Zato što je bio svetli simbol jednog mračnog vremena, zato što je svojim nesvakidašnjim glasom i talentom od takve narodne muzike napravio umetnost, zato što je bio pripadnik romske zajednice koji je uspehom pobio sve rasističke i malograđanske predrasude, zato što je život posvetio humanitarnom radu, zato što ga je ovaj narod voleo više od bilo koga drugog u vremenu mržnje i rata – napisala je Jelena na Instagramu.

"Zato što je bio takav pevač, da bi mu svako od onih koje si navela da su više vredni, stegao ruku. Zato što je odrastao u domu, a umro kao legenda koja je ostavila trag na Srbiju i u srcima ovog naroda. E, zato je zaslužio", poručila je na kraju nekom od korisnika društvenih mreža.

Džej je preminuo u nedelju, 6. decembra, u svom domu na Dorćolu. Obdukcioni nalaz je pokazao da je preminuo od srca.

Legendu Dorćola i velikog boema na večni počinak ispratio je zvuk 50 violina uz njegovu omiljenu pesmu "Nedelja".

 

Screenshot: Instagram/ karleusastar

Screenshot: Instagram/ karleusastar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz