Pretraži

Odbrojava sitno: Ana Rajković u poodmakloj trudnoći izazvala lavinu komentara zbog svog izgleda (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Ana Rajković je fotografijom na kojoj pozira u osmom mesecu trudnoće izazvala oduševljenje izgledom, naročito linijom koju uspeva da održi i u poodmakloj trudnoći.

Pre nešto više od četiri meseca mnogobrojne fanove golmana Predraga Rajkovića i bivše manekenka Ane Rajković je obradovala vest da poznati par čeka svoje treće dete.

Naime, par koji već više od 5 godina uživa u skladnom braku koji su krunisali sa dva sina, sada će dobiti i petog člana porodice. Rajkovići će nakon dva dečaka ovoga puta dobiti ćerku, što je bila Anina velika želja.

Kako ona redovno sa fanovima deli momente iz svog privatnog života, ona je i sada podelila fotografiju kojom je napomenula da je njena trudnoća došla do osmog meseca i da će uskoro poželeti dobrodošlicu dugoočekivanoj mezimici.

Kada je u pitanju bivša menekenka fanove je oduvek oduševljavala njena figura, pa je tako bilo i sada. Ana je još jednom pokazala da i u osmom mesecu trudnoće ima liniju na kojoj bi joj pozavidele mnoge devojke, te je očigledno da, osim stomaka, influenserka nema gotovo ni kilogram viška.

 

Naime, ona je pozirala u belom šortsu i gornjem delu trenerke ispod koje je ponela gornji deo kupaćeg. I premda je Ana već došla do 8 meseca trudnoće, njena linija je i dalje na zavidnom nivou, a to su primetili i njeni mnogobrojni fanovi koji su odmah počeli u velikom broju da „lajkuju“ i komentarišu fotografiju.

Podsetimo se, manekenka je nedavno takođe privukla veliku pažnju na društvenim mrežama, pa je pokazala kako joj suprug ugađa. Naime, prethodne nedelje Ana je bodrila Predraga u Nemačkoj, tokom Evropskog prvenstva u fudbalu. Ona je tom prilikom još jednom pokazala da je najveća podrška svom supurug, ali i je i on pokazao kako je mislio na nju.

Naime, on je nakon Nemačke odlučio da dođe u Beograd i da neko vreme provede sa suprugom i sinovima, a za nju je iz Minhena doneo dva poklona luksuznog brenda. Jedna, manja kutija prepoznatljive plave boje, otkrila je njenim pratiocima da je Ana od fudbalera dobila nakit poznatog brenda „Tiffany and Co.“, dok je druga, veća kutija bila ukrašena „Gucci“ amblemom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz