Pretraži

Od trbušnjaka Džejsona Momoe ostalo samo sećanje: Nove fotke slavnog glumca podigle buru na mrežama, fanovi ne prestaju da ga kritikuje zbog izgleda (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Youtube:saturdaynightlive

Poznati holivudski glumac Džejson Momoa izgubio je prepoznatljive trbušnjake, a nakon mnogobrojnih komentara fanova na račun njegovog izgleda, on poslao jednostavnu poruku.

Džejson Momoa godinama važi za jednog od najvećih zavodnika Holivuda. Njegovo mišićavo telo, istaknuti trbušnjaci i tetovaže po celom telu privlače veliki broj ženskih pogleda.

Još od prvog pojavljivanja na filmskom platnu on privlači veliku pažnju svojim izgledom, a nakon uloge kala Droga u seriji „Igra prestola“, njegova popularnost se udvostručila a žene ne prestaju da gledaju u njega. Svoje mišiće on je pokazao i u filmu „Akvamen“ gde je igrao glavnog junaka, međutim čini se da u poslednje vreme poznati glumac ipak ne vodi o sebi onoliko računa koliko je to radio pre.

Naime, nekoliko snimaka i fotografija koje su ugledale svetlost dana u poslednje vreme, a na kojima je slavni glumac fanovi su primetili da su se trbušnjaci na njegovom stomaku izgubili, a da ih je zamenio opušteni stomak, koji se fanovima baš i ne sviđa.

„Gde su trbušnjaci?“, „Eh, ugojio se“, bili su samo neki od komentara koji su se mogli pronaći na društvenim mrežama u poslednje vreme, a koje su se odnosile na poznatog glumca, dok su drugi komentarisali da im je sa „stomačićem“ čak i zgodniji.

Foto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ono što je zanimljivo kada je u pitanju ovaj glumac jeste da kada se snimala prva sezona „Igre prestola“, pre 12 godina, razmatralo se da li da mu dodele tu ulogu, s obzirom da je bio isuviše sitan.

Premda je posvećen sportu, gde naročito voli penjanje po stenama, naročito od kada se pripremao za ulogu u „Akvamenu 2“, uglomac je i veliki gurman, pa je jednom prilikom istakao kako voli da uživa u pici i odresku kada se priprema za uloge. On je takođe priznao i da, premda su neki tipovi „genetski izvajanii i imaju trbušne mišiće“, sa njim to nikada nije bio slučaj.

On je takođe jednom prilikom za „Extra“ priznao kako nije u najboljoj formi, pa dodao:

„Ja sam veliki dečko… Hej čoveče, volim pastu. To te čini srećnim. Pasta i pivo“, izjavio je, piše cinemablend.com.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz