Pretraži

„OD STOMAKA VIDIM SAMO STOPALA“: Milica Pavlović preterala sa slatkišima, sada se gorko kaje

Showbiz
0
Photo: Instagram/senoritamilica

Kako je rekla, slaba je na slatkiše, pa sada zbog toga sada mora na dijetu.

– Posvetila sam se i porodici, tetki. Samo sam došla jedan dan i rekla tetki da pakuje kofere i da idemo na planinu. I mi pod rukicu, šetnja, pa sednemo, pa krofnice, pa kuvano vino, pa ovo, pa ono. Uželela sam se toga i prelepo mi je bilo – rekla je Milica u gostovanju za "Grand Online" i dodala:

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

  • Ja lepo uzmem pet, pa se vratim za još jedan i on to vidi i samo dođe i stavi još kolača ispred mene. Tetka, koja je inače zdravstveni radnik, samo me pogleda i kaže: „Milice, šta ti je" , rek'o: „Tetka, ne znam šta mi je, imam apetit, jela bih još" – objasnila je ona.

Prema njenim rečima, tada je uživala, ali se sada kaje, te je rešila da odmah pozove nutricionstu i reši problem.  • Juče mi je dala dijetu. Odmah sam joj rekla: „Sad je ovakvo stanje, kad pogledam na dole od svog stomaka vidim samo stopala". Eto, takvo je stanje trenutno… Primećuju i dizajneri koji mi šiju kostime za spotove i nastupe. Definitivno sam dobila blago proširenje – zaključila je Pavlovićeva.

Podsećamo, mlada pevačica se nedavno našla na meti kritika zbog fotošopa, kada je, kako veruju fanovi, povećala svoju zadnjicu. Dok su jedni bili mišljenja da je Milica sa razlogom jedna od najlepših pevačica i da super izgleda, drugi su osudili ovaj nerealan izgled pevačice i što tu sliku servira mlađim devojčicama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz