Pretraži

„OD SADA IDEMO JAKO“: Breskvica najavila novu pesmu, otkrila i kada izlazi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/MC STOJAN

Breskvica je tu vest podelila sa fanovima na Instagramu, kada je u okviru opcije story odgovarala na pitanja obožavaoca.



Mlada pevačica nedavno je izbacila duet sa MC Stojanom, koji je za vrlo kratak vremenski period osvojio publiku, što dokazuju i milionski pregledi na Jutjubu, a ona je sada najavila da je pripremila jednu numeru, koja, prema njenim rečima, ima ozbiljne predispozicije da postane hit.

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

  • Najjača pesma do sada – napisala je ona na Instagramu i dodala:

  • Nikad nisam bila sigurnija za neku pesmu da će biti top 1 na Balkanu.

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

Ono što su Anđeli fanovi zamerili je to što, kako kažu, pevačica najavljuje nove pesme, a onda se na njih leka po nekoliko meseci. Ona se složila da su se takve stvari ranije dešavale, a objasnila je i zbog čega:

  • Bilo je tako do sada priznajem, ali ne mojom krivicom. Od sada idemo jako. Pesma izlazi do 12. aprila najkasnije – obećala je mlada muzička zvezda.
Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

Dalje, pevačica je fanovima otkrila i da je u pitanju solo numera, ali još uvek nije želela da otkrije kojeg će žanra biti, pa su pojedini nagađali da bi mogao biti narodnjak, drill ili balada, što je ona demantovala.

  • Mala pauza za sada što se balada tiče.

Podsećamo, Breskvica je nedavno za IDJTV govorila o novim projektima i tom prilikom istakla da je pesma spremna, ali da se još uvek radi na spotu.

  • Spremila sam jednu pesmu, za koju treba da se snimi spot, ona će izaći u što kraćem vremenskom periodu. Zaista je veliki projekat u pitanju, potrebno mi je dosta vremena, jer dosta ljudi će biti uključeno u tu priču. Baš bitne stvari moraju da se reše, kako bi spot uopšte mogao da se snimi. Mislim da će svi biti jako iznenađeni kada čuju pesmu i kada shvate o čemu se radi – rekla je ona tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz