Pretraži

„OD DETINJSTVA SAM UČILA O SUROVOSTI SVETA“: Mirka o glumačkoj karijeri i brojnim izazovima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ AmiG Show

Mirka je vrlo rano uplovila u svet umetnosti, igrala je u brojnim filmovima sa glumačkim velikanima, a oprobala se i u svetu manekenstva i voditeljstva.

A, kako kaže, put kojim je išla razlikovao se od onog kojim idu njene kolege.

Photo: Instagram/savicvujadin

Photo: Instagram/savicvujadin

 

  • Dobila sam ponudu od Ljubiše Samardžića da igram u filmu "Jesen stiže, dunjo moja". Bio je to novi izazov, šansa i privilegija, da mi takav glumac bude i reditelj, a i igra dedu. Postala sam svesna da moj put od početka ide naopako. Trebalo bi da sam krenula od pozorišta, a ja sam prvo snimala serije i filmove, pa tek onda stigla u teatar – rekla je Mirka za Kurir.

Prema njenim rečima, snimanja su joj bila ozbiljna škola, a u karijeri je dobijala i pozitivne i negativne kritike.

  • Slušala sam ih znajući da stižu od dobronamernih ljudi koji znaju posao. Gluma je našla put do mene. Ona danas nije samo moj posao već i deo mog krvotoka, jer sam još kao dete osetila da ako ne radim, neću se dobro osećati. A znajući da je ona veliko čekanje, jer ili čekaš na setu ili čekaš sledeću ulogu, birala sam neki drugi umetnički fakultet koji bi mi omogućio još neko znanje ako posla u glumi ne bude.


Kada su u pitanju nove uloge, kaže da će gluma uvek biti deo njenog života i da je od detinjstva učila o svetu odraslih.

  • Sve dođe kad treba. Gluma će uvek biti prisutna u mom životu, a u šta verujete, tako i bude. Od najranijeg detinjstva učila sam surovost života odraslih. Nekad dobijete, nekad izgubite. Roditelji su me učili da se radujem i tuđim uspesima jer samo takva energija može da me gura napred. Naučila sam da i kad nema novih poslova, raskrstim ruke i sama nešto napravim. Čovek treba da radi na sebi, da veruje u sebe i razmišlja pozitivno, jer mu se onda takve stvari i dešavaju – zaključila je Vasiljevića, koja se sa njenim izabranikom Vujadinom Savićem pre dest godina ostvarila u ulozi roditelja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz