Pretraži

OČEKUJU VAS PRAVE EKSKLUZIVE: Danica Nikolić i Voyage su ponovo razgovarali o Breskvici!

Showbiz
0
Photo: Instagram/danica_nik

Za naš portal ona je otkrila da nas očekuje vrlo zanimljiva emisija, ali i kakve ekskluzivne priče možemo da očekujemo ovog petka.

– Ove nedelje očekuje vas dosta zanimljivih priča. Sigurno ono što će najviše privući pažnju naše publike je intervju Vojaža. S obzirom da je njegova prva ispovest nakon raskida upravo bila u IDJHOT-u, koja je podigla veliku prašinu i ovog puta možete očekivati vrlo zanimljiv intervju. Govorio je o internacionalnim saradnjama, o duetu sa Rastom, o tome koliko mu se život promenio od kada je započeo solo karijeru – započela je ona, a onda nam je rekla da ni ovog puta nije izostala priča o njegovoj bivšoj devojci Breskvici.



  • Ono što sam sigurna da sve zanima jeste da li smo razgovarali o Breskvici. Jesmo. Dotakli smo se i teme njegove bivše devojke, o napadima koje ona u poslednje vreme dobija od hejtera i još o mnogo čemu, što naravno možete ispratiti u petak – dodala je ona.

    Međutim, to nije sve što nas očekuje ovog petka, Danica nam je otkrila i ko su ostali gosti, kao i o čemu su govorili u ovonedeljnoj emisiji.

    – Pored Vojaža imaćete priliku da čujete o kome bi jutjuber Nenad Ulemek najviše govorio na svom kanalu kada je domaća scena u pitanju, a kome bi se najviše zamerio. THCF grupa je kao i uvek sve ekskluzivne informacije o albumu otkrila upravo ispred naših kamera. Pored toga ćete videti Radu Manojlović i pevačicu Angellinu koja se sa našom ekipom vrlo zabavila. Ovog petka cete imati priliku da emisiju od 20h pratite na IDJTV -u, ali i na našem kanalu, jer sam sigurna da ste vrlo nestrpljivi da sve informacije saznate što pre i sa svih IDJ kanala – završila je Danica.

Podsetimo, u nedelju od 18 časova ne propustite i Quiz u kome su gosti Nucci i Henny. Pišite nam utiske nakon emitovanja IDJHot-a i pratite najbolju muzičku televiziju!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz