Pretraži

Očajnički potez Dženifer Lopez pokrenuo lavinu komentara: „Veoma mi je teško, uništena što sam vas izneverila“

Showbiz
0
Foto: Marleen Moise / Getty images / Profimedia

Velika svetska zvezda Dženifer Lopez očajničkim potezom koji govori da je pevačica spremna na sve kako bi spasila svoj brak, iznenadila je javnost.

Svestski mediji ne prestaju da bruje o odnosu Dženifer Lopez i Bena Afleka nakon što su se pojavili navodi o njihovom razvodu, a novi detalji svakodnevno obilaze svet i pokreću lavine komentara i spekulacija korisnika društvenih mreža.

Premda se par nedavno pojavio na ulicama Los Anđelesa, kada su se uputili ka jednom poznatom restoranu i delovali potpuno opušteno i srećno, mnogi smatraju da je taj potez bio samo „trik“ kako bi se još malo produžilo prikrivanje istine o krahu njihovog braka.

Momenti u kojima su njih dvoje snimljeni bez vereničkog prstenja uopšte nisu govorili u prilog teoriji da je u njihovom ljubavnom životu sve u najboljem redu, a poslednji potez koji je napravila poznata pevačica samo je dodatno podstakao mišljenje da se njihov brak raspada.

Foto: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, nakon prošlonedeljnog otkazivanja koncertne turneje od 34 datuma, stvari u životu Dženifer Lopez postaju sve gore. Premda su mnogi komentarisali da njena karijera ide silaznom putanjom i da se pevačica povukla zbog loše prodaje karata, činjenica da je nekoliko nedelja od početka turneje prodaja karata bila je na relativno velikih 78 procenata demantuje te navode i opet sve vraća na njen privatni život.

Nakon razgovora sa brojnim izvorima, Dejli Mejl navodi da je jasno da problem nije u nedostatku interesovanja za njen rad, već u onome što se dešava u njenom dvogodišnjem braku. Ona je otkazala turneju u pokušaju da spase njihovu ljubav.

Usled krize u njenom braku pevačica je odlučila da napravi težak korak i da ne ode na turneju, pa se svojim pratiocima obratila dirljivim izvinjenjem.

Veoma mi je teško i uništena što sam vas izneverila. Molim vas, znajte da to ne bih uradila da ne smatram da je to apsolutno neophodno“, rekla je Lopezova, a što je mnogima postao jasan znak da se to odnosi na težak period u njenom braku, a da je otkazivanje turneje samo oačjnički potez u nadi da će se nešto promeniti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz