Pretraži

OBRISALI ZAJEDNIČKE SLIKE: Raskinuli Tara Stojanović i Dejvid? (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TARA YT

Spekulacije da su stvarili tačku na njihov odnos javile su se nakon što su i Tara i Dejvid obrisali sve zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagram.



Tome je doprinelo i to što je mlada pevačica na svom nalogu na Tiktok-u podelila video u čijem je opisu piše "muško više ne mogu", što je ujedno i naslov pesme koju izvode Emina i Nataša Bekvalac.

Pomenuti snimak izazvao je lavinu komentara na ovoj platformi, a fanovi su povezali njen video upravo sa njenim potencijalnim raskidom.

  • Jeste li raskinuli? Izgleda d aviše nisu zajedno. Prekinula je sa dečkom, nema više ni zajedničkih slika – samo su neki od komenatra njenih pratilaca.

Par se po ovom pitanju još uvek nije oglašavao, a kako možemo da primetimo, iako više nemaju zajedničkih slika, oni se i dalje prate na Instagramu.

Podsetimo, Tara i Dejvid su u našoj emsiji "Quiz" pre samo dva meseca otkrili da su znali da prave jedno drugome ljubomorne scene, ali da su ipak lepo fonkcionisali. Tkaođe, jednom prilikom su otkrili da žele da se ostvare u ulozi roditelja i da planiraju da imaju puno dece.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz