Pretraži

OBORILI REKORD: Voyage i Breskvica oduševili publiku (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/brrrreskvica

Danima unazad Breskvica Voyage su u fokusu medija nakon njihovog neočekivanog poteza, ali se oni povodom te teme još uvek nisu oglašavali.



Međutim, njihova pesma "Beli grad" koju je publika sa nestrpljenjem očekivala, juče je ugledala svetlost dana, a objavom nove pesme potvrdili su spekulacije da su zaista raskinuli, s obzirom na to da u opisu same pesme stoji saopštenje.

– Zbog novonastale situacije nije bilo prilike da se završi spot za pesmu ,,Beli grad". Iz postovanja prema obozavaocima napravljen je kolaz Voyage-ovih i Breskvicinih privatnih snimaka – 

Pesma je za rekordnih šest sati zauzela prvo mesto na trendingu
, a ono što je i te kako zanimljivo i što je iznenadilo fanove je činjenica da ni Voyage, a ni Breskvica nisu na svojim društvenim mrežama podelili ni najavu pesme, a ni pesmu kada je izašla.

U komentarima ispod pesme možemo primetiti da su mišljenja fanova vrlo podeljena, dok neki ne veruju u njihov raskid i sumnjaju da je sve ovo marketinški trik, postoji i ona strana koja smatra da su zaista raskinuli, ali ono što je evidentno to je da ne kriju svoje oduševljenje kada je u pitanju nova pesma.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz