Pretraži

„OBOJE SMO STIDLJIVI“: MC Stojan otkrio kako je došlo do saradnje sa Breskvicom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Jedan od najpopularnijih izvođača na sceni MC Stojan retko se pojavljuje pred kamerama, što govori i činjenica da je u našoj emisiji bio gost nakon pune dve godine.

Kako je nedavno izbacio duet "Život si moj" sa mladom pevačicom Anđelom Ignjatović, on nam je najpre otkrio kako se oseća nakon uspešne saradnje.

Screensot: Instagram/brrrreskvica

Screensot: Instagram/brrrreskvica


– Ja se uvek lepo osećam, ali nakon ovog prelepog dueta još bolje – rekao je on i objasnio kako je došlo do saradnje sa Breskvicom, koja je jedna pod najtraženijih izvođača danas.

Ja tu pesmu imam već duže vreme i samo smo čekali pravi momenat. Ona je iznela sve fenomenalno, nakon sat, dva ili tri, kada je čula demo, rekla je "hajde da snimamo", a ja sam je pitao da odmah snimimo i spot. Bukvalno smo sve u tri dana rešili i bilo je super – objasnio je Stojan i dodao da nije očekivao da će tako brzo pristati na duet, ali je ipak bio uveren da će joj se svideti.

Na pitanje zašto Anđelu nije zvao ranije, izvođač kaže:

– Ona je mlada devojka, preveliki hajp, pa mnogo ljudi joj se natovari, svi hoće intervju, a ona je inače povučena i gleda da vodi neki miran život. Čekao sam pravi momenat da ona to čuje i oseti i to je to. Sve se lepo poklopilo.



Ovi poznati izvođači imaju i nekoliko zajedničkih osobina, pa su, prema rečima Stojketa, zapravo veoma slični.

Verovali ili ne, možda ljudima ne deluje tako, ali ja sam veoma stidljiv i jako sam povučen po prirodi. Slični smo jer je i ona isto tako povučena, ne veruje svakome, obazriva je, a i ja imam te osobine. Po tim stvarima smo veoma slični. Ona takođe ne voli da ide mnogo po medijima, a ja kad nemam šta pametno da kažem, ne volim da odem i da se samo ponavljam. Jedna divna devojka – zaključio je Stojke.

A, kako je Voyage reagovao na njihov duet, šta nam sve MC Stojan priprema i koji je njegov emotivni status možete saznati u novom izdanju emisije IDJHOT, u videu ispod teksta.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz