Pretraži

Objavljen video kako Boki 13 napušta vilu sa MILION EVRA (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/La Verita

Na Youtube-u je osvanuo snimak na kojem muškarac daje novac Bojanu Jovanovskom i govori mu: "Nisam ja seljak da šaljem evre u crnoj kesi."

——————– Sponsored ——————–


Makedonska policija uhapsila je 15. jula vlasnika kablovske televizije 1TV Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal. Priveli su ga na granici sa Grčkom "Bogorodica".

Boki 13 je osumnjičen za milionsku iznudu u Skoplju. Novac koji je iznudio od makedonskog biznismena dobio je u torbi "luj viton".

Video-snimak na kojem se vidi kako Bojan Jovanovski uzima milion evra biće korišćen u istrazi protiv njega.

Makedonac se tereti i za pranje para. Iznuđeni novac je slao u legalne tekove tako što je kupovao luksuznu garderobu, umetnička dela i uplaćivao turističke aranžmane.



Uhapšen je i Bokijev prijatelj Zoran Mileski. Obojica se sumnjiče da su od biznismena Jordana Orce Kamčeva (49), koji je pod istragom tužilaštva, navodno tražili osam miliona evra kako bi preko svojih veza i prijateljskih kontakata sa tužiocem obezbedili da se postupak protiv njega obustavi.

Zoranu Mileskom i Bojanu Jovanovskom određen je pritvor do 30 dana.

– Jovanovski je smešten u "haškom odeljenju" zatvora u Skoplju. Iako mnogi misle da je reč o luksuznom odeljenju ovog pritvora, istina je drugačija. Ako je napolju 30 stepeni, u ćeliji je 40, jer je izolacija loša. To su prostorije kojima je neophodna rekonstrukcija – rekli su iz zatvora i objasnili da je bezbednosna procena bila takva da Jovanovski treba da bude izdvojen.

– Ćeliju deli sa jednim pritvorenikom. Nije praksa da bilo ko bude sam – rekli su.

Pogledajte snimak:

https://youtube.com/watch?v=8s4fMxpiYWY

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz