Pretraži

OBJAVILI PREPISKE: Kloi i Kanje Vest javno zaratili! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Drama između bivših supružnika ne jenjava, a sada se u njihovu raspravu uključila i sestra rijaliti zvezde Kloi Kardašijan.Kloi je stala u odbranu sestre, pa na Instagramu zamolila bivšeg zeta da više ne ugrožava Kim i njihovu porodicu, te da ih ostavi na miru. Ovaj komentar je reper objavio na svom Instagram profilu pa joj odgovorio na optužbe.

 – Ponovo sa pričom o rođendanu. Dosta je bilo. Svi znamo istinu i po mom mišljenju, svi su umorni od toga. Znate tačno gde su vam deca u svakom trenutku, a i ti si želeo odvojene rođendane. Videla sam sve tekstove koji to i dokazuju. Kada si se predomislio i hteo da prisustvuješ, došao si – napisala je Kloi.

Screenshot: Instagram/kanyewest

Screenshot: Instagram/kanyewest

 

Kako je Kanje nedavno izjavio da je Kim ta koja odgaja njihovu decu, Kloi se osvrnula i na to.

 – Kao što si sam istakao, ona je ta koja brine o vašoj deci 80% vremena. Molim te, ostavi nju i našu porodicu podalje od saveta kako bi deca trebalo da se odgajaju – dodala je Kloi.

Kanje je pored njenog komentara koji je objavio na Instagramu, Kardašijanove nazvao lažovima, i optužio ih da su njihovu ćerku „oteli“, te da se iz Japana vratio kako bi bio tu za ćerkin rođendan, ali je najpre video slike dece na internetu. Potom je dodao i da mu je uskraćeno pravo da viđa decu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz