Pretraži

OBJASNILA: Breskvica odgovorila na prozivke da peva na plejbek (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Naime, iako ima samo 21 godinu, Breskvica je jedna od najuticajnijih ličnosti na domaćoj sceni.



Pevačica od samog početka privlači pažnju svojim glasom, ali i specifičnim izgledom i stilom oblačenja, zbog kojeg i dobila titulu kraljice transformacija.

Međutim, o njenom privatnom životu se malo zna, pa je možda to razlog zbog čega se u poslednje vreme za njeno ime "kače" brojne kontroverze, od toga ko je njen misteriozni dečko, da li se verila, pa do toga da pevačica navodno ne peva uživo na nastupima.

Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Screenshot: Youtube/Generacija Zed

 

Breskvica je rešila da ovog puta odgovori na te prozivke, te je na svom Instagram profilu objasnila u kojim situacijama pribegava ovoj tehnici:

Ljudi, morate da shvatite da je nekad jako teško pevati 15 noći zaredom. Glas nestane, grlo boli – započela je ona, pa dodala:

  • U 99 odsto slučajeva ne pevam na plejbek, ali nekada neke pesme služe da se odmorim i posvetim slikanju sa publikom i u tom momentu se koristim time. Ja se zaista trudim da moj nastup dovedem do perfekcije, kako repertoar, tako i pevanje – poručila je Anđela, te objasnila da je sa nastupima počela nedavno:
Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

  • Moramo uzeti u obzir da sam ja sa nastupima počela tek pre 5, 6 meseci, a smatram da sam mnogo napredovala. Na mojim nastupima će svako čuti nešto što voli. Trudim se da imam najraznovrsniji repertoar i to mi polazi za rukom. Najvažnije mi je da ljudi koji su došli uživaju i da odu kući zadovoljni – precizirala je Breskvica.

Mlada pevačica je dodala da nastupe ne otkazuje gotovo nikada, te da zna da peva i kada je bolesna i pod temperaturom.

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Screenshot: Instagram/brrrreskvica

 

  • Nastupala sam i umorna i pod temperaturom i u svakakvim situacijama. Tu sam da ispoštujem sve ljude koji su došli da me vide – zaključila je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz