Pretraži

O OBNAŽENOJ FOTKI MONIKE BELUČI BRUJI SVET: Glumica pozirala u nesvakidašnjem izdanju, svi komnetarišu njeno telo u 7. deceniji! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Pritnscreen Youtube/Télé Matin

Italijanska glumica Monika Beluči (58) žena je koja nema problem sa starenjem i ponosno nosi svoje godine i bore i izgleda – veličanstveno!



Filmsku divu smo u prošlosti više puta viđali u obnaženim izdanjima i editorijalima, što proteklih godina nije često slučaj, ali sada je napravila izuzetak i očarala nas jednako kao pre dvadeset godina, piše Glossy.

Monika Beluči pozirala je za popularni nemački magazin "Madame", za koji je dala i ekskluzivni intervju, a na naslovnoj strani našla se u providnoj bluzi s rolka-okovratnikom, koju krase nizovi zlatnih šljokica.

 

Glumica nije nosila grudnjak ispod ovog provokativnog komada, a zlatni tonovi posebno ističu njenu lepotu i izgledaju sjajno sa zemljanim tonovima šminke.

 
"Kakva žena, može samo da se ponosi svojim izgledom", "Koliko je tužno videti Madonu s veštačkim balonima od grudi posle ove prirodne lepote", "Monika, uvek budi ovako ponosna na sebe", samo su neki od komentara.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz