Pretraži

NUCCI OBRADOVAO FANOVE: Nakon hirurške intervencije, izvođač se vraća nastupima!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Igor Panić poznatiji kao Nucci, obradovao je fanove kada je na Instagramu objavio da se, nakon pauze zbog lošeg zdravstvenog stanja, ponovo vraća nastupima.

  • Vidimo se u petak u Makedoniji i u subotu u Švajcarskoj sa Voyage-om.
Screenshot: Instagram/nucciovde

Screenshot: Instagram/nucciovde

 

Izvođaču su ubrzo stizale poruke od fanova, a, prema svemu sudeći, jedan ga je upitao "zašto je požuteo", na šta je Nucci rekao:

  • Braćo, nisam požuteo, možda sam pobledeo od lekova, ali nisam požuteo. To je od svetla – odgovorio je on.

Inače, pre nedelju dana pevač je obavestio svoje fanove da, zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, neće biti aktivan na mrežama.On je ovu informaciju podelio na drustvenoj mreži Instagram pre nedelju dana.

  • Samo da objavim da verovatno neću biti aktivan narednih dana. Dijagnostikovano mi je zadebljanje na grlu, na terapiji sam, primam injekcije. Moram manje da pričam i trebalo bi što više da mirujem.

Dva dana kasnije, pevač je precizirao da je išao na hiruršku intervenciju, te da otkazuje zakazane nastupe.  • Ne ide bolje nikako. Morala je hirurška intervencija. Neću biti deo spektakla na Jahorini. Isto tako, moj nastup na Ohridu u subotu se otkazuje.

Podsećamo, Panić je 26. novembra objavio novu pesmu pod nazivom "Localo", a nedavno je priznao fanovima da sprema novi duet.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz