Pretraži

NOVO ŽIVOTNO POGLAVLJE: Dženifer Lopez se seli kod Bena Afleka sa decom

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Glumica i pevačica, koja je okončala veridbu sa Aleksom Rodrigezom nakon četiri godine veze, obnovila je ljubavnu romansu sa glumcem Benom Aflekom.

Džej Lo pakuje svoje stvari u Majamiju da bi otišla kod Bena na raskošno imanje na kom živi oskarovac. Kako pišu strani mediji, ona se uputila u Los Anđeles sa svojim blizancima Emom i Maksimilijanom, koje je dobila u braku sa njenim bivšim suprugom Markom Entonijem.



Iako se još uvek ne zna kada se zvezda ostvarenja "Second Act" seli na zapadnu obalu, izvor ističe da glumica Kaliforniju želi da učini svojim novim domom.

  • Ona će biti na relaciji L.A. i Hamptons ovog leta, ali će L.A. biti njena baza. Traži škole u koje će njena deca ići od jeseni – rekao je izvor.

Budući da su rešili da podignu svoju vezu na viši nivo, njih dvoje će ubuduće provoditi mnogo više vremena zajedno zbog čega je pevačica i te kako uzbuđena.

  • Uzbuđena je zbog novog početka i bavljenja njihovom vezom. Uskoro će biti u njihovom domu u L.A. – dodao je izvor.

Prošlog meseca izvor je otkrio kako Dženifer i Ben rade na vezi na daljinu. Međutim, kasnije su ipak shvatili da im je bolje da žive zajedno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz