Pretraži

NOVI SKANDAL: Britni Spirs optužena da zlostavlja pse?

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Pevačini psi su se teško razboleli, a jedan je nedavno uginuo. Kućna pomoćnica ih je odvezla kod veterinara i nije želela da ih vrati u dom Britni Spirs zbog njene nemarnosti prema ljubimcima.

  • Jedan od njenih pasa ima ozbiljne probavne probleme, a oba psa je trebalo hraniti posebnom vrstom hrane zbog njihovog lošeg zdravlja. Kućepaziteljka je postala zabrinuta nakon što je videla kako se psima daju ostaci ručka što je dovelo do toga da se teško razbole, pogotovo onaj koji je već imao ozbiljne probleme – rekao je izvor za TMZ.

Kućna pomoćnica je takođe otkrila da su psi dehidrirali zbog nedostatka vode koju nisu dobijali redovno. Osim nje, za Britnine ljubimce se zabrinuo i veterinar, pa je zbog toga rešila da oduzme pevačici životinje.



Psi se nisu vratili u Britnin dom, pa je ona posumnjala da je za to odgovoran njen otac Džejmi Spirs. Zvala je policiju u želji da prijavi krađu ljubimaca, ali na kraju to nije uradila.

Nakon što je priče TMZ-a, Britni i kućepaziteljka su se žestoko posvađale. Kućna pomoćnica je pevačici pokazala fotografije bolesnih pasa koje je imala u mobilnom telefonu.

To je navodno razbesnelo pevačicu, jer je mislila da te fotografije šalje njenom ocu. Navodno je tada zgrabila mobilni i povredila ruku kućepaziteljke koja ju je zatim prijavila policiji.

Britni je demantovala da je ikada povredila kućepaziteljku i kaže da joj je samo oduzela mobilni telefon.

Nakon dve nedelje su psi navodno vraćeni pevačici, a kućepaziteljka je dobila otkaz.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz