Pretraži

NOVI GOST U DOMU LAZIĆA: Katarina pokazala ko im se ušunjao u kuću, pa otkrila kako izlaze na kraj SA NJOM (FOTO)

Showbiz
0
katarina lazić
Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

U domu Katarine i Darka Lazića gotovo uvek je dinamično!

Novopečeni bračni par uživa u porodičnoj idili još od grandioznog veselje koje su priredili za više od 500 zvanica u avgustu mesecu.

Katarina Lazić često deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama kako ona i Darko funkcionišu kao par, ali i njihove svakodnevne trenutke iz života. Tako je poznato da se njih dvoje ne razvdvajaju čak ni zbog posla, te Katarina prati Darka na svim nastupima, a aktivno pazi i na način života koji vode.

Ona je folker nakon brojnih zdravstenih problema, koje je prošao usled operacija smanjivanja želuca, okrenula zdravom životu. Njih dvoje često treniraju zajedno i vode računa o zdravoj ishrani. Takođe, slobodno vreme u pauzama od Darkovih nastupa često provode opuštajući se na pecanju.

Iako još uvek nemaju zajedničku decu, o čemu je Katarina nedavno govorila, čini se da se ona savršeno slaže sa Lorenom, Darkovom ćerkom iz prvog braka. Tako su sada njih dve zajedno udružile snage kada im je neočekivani gost upao u dom.

Naime, Katarina Lazić je podelila sliku male mace i objasnila do koje situacije je sinoć došlo u njihovoj kući.

„Ušlo nam je divlje mače kroz prozor i Lorena i ja smo odlučile da ga pripitomimo i nahranimo. Jedva smo ga uhvatile  i zavile u krpe jer je baš divlje, preplašeno i mnogo grebe. Nije htelo da jede, samo čeka da popustim stisak i krene da divlja“, napisala je ona.

katarina lazić
Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Nakon izvesnog vremena Katarina je otkrila da se mače smirilo i počelo da jede, a da li će maca postati stalni član njihove porodice još uvek nije poznato.

katarina lazić
Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz