Pretraži

NOVE OPTUŽBE: Boldvina tuže zbog klevete i duševne boli

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ABC News

Prema dokumentima do kojih je došao Fox News Digital, sve je započelo kada je glumac čuo za ovu tužnu priču, pa je odlučio da kontaktira sestru poginulog marinca, Rojs Mekolum. Boldvin joj je ponudio ček od pet hiljada dolara da ga uruči bratovljevoj udovici koja je tek rodila njihovu ćerku.Ipak, Rojs je odlučila neobičnim potezom pokazati zahvalnost tako što je na svom Instagramu 3. januara objavila fotografiju gde stoji usred nasilnih protesta ispred američkog Kapitola koji su se dogodili početkom prošle godine kao pobuna na izbor Džoa Bajdena za novog američkog predsednika.Verni demokrata Boldvin je video njenu objavu gde pristalice Donalda Trampa napadaju zgradu Senata, pa joj je odlučio uzvratiti komentarom.

– Kada sam poslao ček za tvog pokojnog brata, iz stvarnog poštovanja prema njegovoj službi za našu zemlju, nisam znao da si učesnica nasilnih protesta – naveo je glumac.

Njegove reči su navodno mnogo uznemirile sestru poginulog marinca, te se odlučila da optuži glumca za klevetu, narušavanje privatnosti, kao i namerno nanošenje duševne boli, a za odštetu traži vrtoglavih 25 miliona dolara.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz