Pretraži

Novak Đoković se oglasio nakon što je pobedio Australiju na sudu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/djokernole

Đoković je objavio sliku iz Melburna sa terena gde pozira sa svojim timom i osvrnuo se na svoje učešče na grend slemu.



  • Zahvalan sam što je sudija doneo presudu da mi se vrati viza za boravak u Australiji. Uprkos svemu što se dešavalo u protekloj nedelji, želim da ostanem i takmičim se na Australijen Openu – naveo je on i dodao:

  • Ostajem koncentrisan na tenis. Putovao sam ovde da bih učestvovao na jednom od najbitnijih turnira u istoriji i definitivno mom najuspešnijem. Trenutno toliko mogu da napišem i naravno jedno ogromno hvala svima širom sveta koji su mi pružali podršku i snagu i ohrabrivali me da ostanem priseban i jak.

Photo: Instagram/djokernole

Photo: Instagram/djokernole

Podsećamo, Entoni Keli je presudio u Novakovu korist i Đoković sada može da igra na Australijan openu. Međutim, to je odluka suda, ali država Australija je očigledno još uvek protiv toga.

Makar sudeći prema rečima advokata australijskih vlasti, Kristofera Trena koji je poručio da i pored odluke suda Novak može da bude deportovan jer konačnu reč ima ministar za imigraciono pravo Aleks Hok. 

Ukoliko bi Hok naložio da Đoković mora da napusti državu, srpski teniser bi to morao i da učini, bez obzira na po njega pozitivan ishod suđenja što bio bio presedan.

Čeka se odluka ministarke Keren Endruz, koja je jedina koja može da deportuje Đokovića i pored odluke suda. Ako to ne odluči da uradi posle svega, Novak će igrati na Australijan openu, gde je osvojio do sada devet titula.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz