Pretraži

Novak Đoković primio vakcinu protiv korone? (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/djokernole

Kako se situacija sa koronavirusom nije smirivala došlo je do vakcina i apelovalo se na sve ljude da se vakcinišu, a mediju su preneli da Novak Đoković nije pristalica istog, te je on kao javna ličnost koja je poznata svuda širom sveta poslao lošu poruku, međutim Novak je objasnio o čemu se zapravo radi. 

Video sam da su inostrani mediji malo izvukli iz konteksta moju izjavu i napisali da sam protiv bilo kakve vakcinacije. Problem je kada te neko tera na silu da u telo ubaciš nešto neprovereno. To ne želim i za mene je to neprihvatljivo. Nisam protiv vakcinacije – rekao je Đoković i dodao:

  • Ko sam ja da pričam o vakcinama kada su tu stručni ljudi, medicinski radnici koji spasavaju ljude širom sveta? Siguran sam da postoje vakcine sa malim nuspojavama koje su pomogle da se zaustavi širenje raznih infekcija.


Nakon toga strani mediji su počeli sa spekulacijama da se najbolji teniser sveta vakcinisao, jer se pojavio na mestu gde mogu biti samo ljudi koji su vakcinisani. 

Fotografija Novaka ukazuje da je posetio poznati muzički festival u Central Parku, u Njujorku, gde je boravio tokom US opena koji se nedavno održao, koju možete pogledati ovde

Ono što je posebnu pažnju privuklo jeste da su na tom festivalu svi posetioci morali da imaju potvrdu o vakcinaciji, što je probudilo sumnje da se Novak zapravo vakcinisao. 

Međutim, kako prenose domaći mediji, postoji mogućnost da se teniser nije vakcinisao, jer fotografija nije sa koncerta, već samo uoči jednog od nastupa, te je na taj način mogao da šeta tuda i da je zapravo samo prošao kroz mesto gde se održavao festival. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz