Pretraži

Novak Đoković odlučio da mu sin pohađa školu u Srbiji

Showbiz
0
Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Sin Novaka i Jelena, mali Stefan za samo nekoliko dana polazi u prvi razred, zajedno sa ostalim vršnjacima, a prema pisanju medija, on će pohađati školu u Srbiji. 

Prema rečima bliskog izvora ovom poznatom paru, Đokovići žele da njihov sin ima detinjstvo kao i sva ostala deca, kao što su i njegovi roditelji. 

  • Novak i Jelena su odlučili da će njihov sin imati detinjstvo, koliko je to moguće, kao i ostala deca, te drugare iz škole sa kojima će se družiti i raditi domaće zadatke baš onako kako su to i oni radili. Odluka da će Stefan ići u srpsku školu doneta je još početkom ove godine kada je mališan upisan u jednu privatnu školu, koja ima poseban način rada sa mališanima. Ovih dana u njihovom domu je pravo uzbuđenje zbog polaska u školu, pokloni za đaka prvaka stižu sa svih strana, a Jelena i Novak su posvećeni tome da mu objasne kako će izgledati njegove obaveze – reko je izvor blizak porodici Đoković. 


To ujedno znači da će ubuduće Novak i Jelena biti stacionirani u Srbiji, na tome je najviše i insistirala Jelena jer smatra da kada počnu obaveze oko škole nije dobro za mališane da se stalno sele i putuju sa turnira na turnir kako bi pratili Novaka. Naravno, oni će i dalje biti uz tatu kada god to mogu, ali će pravila diktirati Stefanove obaveze oko škole i Tarin vrtić. Svi su uzbuđeni zbog novog koraka u odrastanju Stefana, a posebno bake i deke koje uveliko razmišljaju o školskim obavezama. Jelena je ta koja je sina već uveliko uputila u obaveze koje će imati i kako će izgledati njegov život kada prvog septembra kroči u školu, te će ona najviše sa njim i raditi. Ona u tome uživa i svakako je neko ko je pročitao dosta knjiga na temu roditeljstva i obrazovanja, pa se polasku sina u školu raduje kao da ona kreće. Ona je posvećena majka i ovo je za nju važan korak. Dugo je birala školu u koju će ići Stefan, pa joj se program u ovoj najviše dopao. Novak i Jelena ne kriju koliko im je vaspitanje i dobro obrazovanje naslednika bitno, a kako su želeli da mališani nauče našu tradiciju i istoriju, rešili su da njihov prvenac krene u školu u domovini. Odabrali su ustanovu u kojoj čas ne traje 45 minuta, roditelji su uključeni u edukaciju, a deci se razvija i kreativnost.

Kako mediji prenose najbollji teniser sveta i njegova supruga doneli su odluku da njihov sin ide u privatnu školu u Srbiji, gde će nastava biti na srpskom jeziku, a on će naučiti o svojoj istoriji i kulturi, do čega poznati par itekako drži.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz