Pretraži

Novak Đoković i Džej-Zi pokreću zajednički fitnes biznis

Showbiz
0
Photo: Instagram/djokernole, Screenshot: Youtube/The New York Times

Reper, čije se bogatstvo procenjuje na milijardu dolara i prvi teniser sveta, koji ima bogatstvo od 220 miliona dolara, ulažu u CLMBR koji je rival fitnes platformi Peloton, sa kojom je Džej-Zijeva supruga Bijonse partner.

Prema TMZ-u, CLMBR će uskoro lansirati dva vodeća proizvoda, sprave koje simuliraju vertikalno penjanje, sa dugogodišnjim fitnes konsultantom Markom Borgesom i suosnivačom YouTube-a Čadom Harlijem.

CLMBR je prva mašina u svetu sa ekranima osetljivim na dodir i mogućnošću zakazivanja časova sa instruktorima.

Džej-Zi se pokazao kao pametan biznismen – njegova prethodna ulaganja uključuju ulog od 70 miliona dolara u Uber, takođe u Tidal 100 miliona dolara i uloge u šampanjac "Armand de Brignac" i konjak "D'Usse", čija je vrednost 410 miliona dolara.



Bijonse je udružila snage sa fitnes platformom Peloton kako bi kreirala seriju tematskih treninga za studente.

Pevačica je pomogla u stvaranju treninga na temu "Homecoming", kao što su biciklizam u zatvorenom, trčanje, snaga, joga i meditacija, kako bi se osiguralo da učenici ne propuste proslave usled pandemije COVIDA-19.

  • Peloton i ja verujemo da snaga muzike može pomoći da se uzdignu, motivišu i inspirišu oni koji idu na fitnes putovanja. Član sam Pelotona već nekoliko godina i uzbuđena sam što se udružujem sa kompanijom koja pomaže ljudima, mladim i starijim, da budu najbolje verzije sebe, na inovativan i prilagodljiv način – rekla je Bijonse i dodala:

  • Ponosna sam što ovom donacijom slavim studente, ohrabrujem ih da pronađu i prihvate sopstvene velnes režime.

Dobitnica Gremi nagrade takođe će raditi na kreiranju časova koji uključuju oblasti koje su joj važne, poput muzike, pokreta i fitnesa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz