Pretraži

NOVA TEODORA: Pevačica u potpuno drugačijem svetlu sa dve nove numere (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Teodora je nakon izbacivanja novih numera ubrzo ušla u trending, a publika je prepoznala kvalitet spotova i pesama, koje su drugačije od njenih prethodnih.

– Uzbuđena sam, jer sam odlučila da upoznate novu dimenziju mene. Zavoleli ste me zbog svega što sam do sada radila i zbog toga sam odlučila da probudim u sebi nešto što niste videli i jako me zanima kako će vam se svideti – navela je pevačica ranije.

Džehverovićeva je istakla da je u pitanju veoma kvalitetan projekat, što su potvrdili i njeni slušaoci posle izlaska numera.– Htela sam da probam nešto drugačije, nemam šta da izgubim. Smatrala sam da još mnogo toga mogu, što niste uspeli do sada da vidite i htela sam da se ovoga puta pokažem u najboljem svetlu – objasnila je ona.

Publika nije krila oduševljenje emotivnom pesmom "Most na Adi" čemu svedoče brojni pozitivni komentari, u kojima su poručili da im se veoma dopada nova Teodora.

– Brutalna nova Džehvi. U ovoj pesmi sam osetila sva moguća osećanja. Ova pesma bi mogla ići na Eurosong. Predivan spot, dominacija. Napokon nešto drugačije od Teodore. To jeste tvoj fazon. Tako guraj. Svaki stil može da iznese. Legendica – pisali su fanovi.

Kada je reč o pesmi "Tvoje magije", ona za razliku od "Mosta na Adi" ima dozu provokativnosti zbog scene u kojoj se Teodora ljubi sa ženom i dodiruje. Zbog tih scena dobila je pregršt komentara.

– Šta se ovo desilo? Gori. Kakve ste na kraju spota, dominacija.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Teodora ima scenu u kojoj ljubi ženu. U numeri "Gasolina" takođe postoji momenat poljupca na kraju spota.

Poslušajte nove Teodorine pesme "Most na Adi" i "Tvoje magije" i ostavite svoje utiske i ocene:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz