Pretraži

NOVA LJUBAV NA POMOLU? Evo sa kojim poznatim sportistom je Kim Kardašijan u kontaktu

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Da li poznata rijaliti zvezda samo vešto krije ovaj deo svog života ili zaista nema nikoga, ne znamo, ali nedavno su se pojavile glasine da se Kim čuje sa proslavljenim sportistom Tomom Brejdijem.



Brejdi je do nedavno bio u braku sa poznatim supermodelom Žizel Bundšen sa kojom ima dvoje dece. Do razvoda je navodno došlo zato što je Tom odlučio da se vrati američkom fudbalu i ponovo zaigra iako se penzionisao. Žizel mu je ovo zamerila jer zbog igranja zapostavlja porodicu, te je sve prepušteno njoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Čini se da se, nakon što su oboje prošli kroz razvode, između Kim i Brejdija razvilo prijateljstvo.

Njih je, naime, spojio zajednički prijatelj na molbu Kim koja želi da kupi novu kuću za odmor na Bahamima. Kako je Tom sa Žizel kupio kuću pre nekoliko godina u ekskluzivnom naselju na ostrvima, poznata rijaliti zvezda je odlučila da potraži njegov savet. Kim je čak odlučila da poseti ekskluzivno naselje, ali prema izvorima Tom tada nije bio tu.

Kim i Tom imaju zajedničke poslovne prijatelje i partnere, ali se ne zabavljaju – rekao je izvor blizak Kim za Entertaiment Tonight, a Brejdijev predstavnik za štampu je takođe demantovao romansu.

Kim je već više puta letovala na Bahamima, kako sa svojim sestrama, tako i sa bivšim dečkom Pitom i njenom decom, te ne čudi što je odlučila da kupi kuću na ovoj luksuznoj destinaciji.

Ipak, ono što je mnogima zanimljivo jeste da u ovom naselju kuće poseduju mnoge druge poznate ličnosti poput Dženifer Lopez, Majkla Džordana, Džastina Timberlejka i Riz Viterspun, pa se postavlja pitanje zašto je Kim odlučila da kontakira baš Toma Brejdija.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz