Pretraži

Nova Anđelinina tetovaža nosi poruku Bredu Pitu! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/extratv

Glumica Anđelina Džoli više puta je ukrasila i oslikala svoje telo tetovažama, a predstavnicima sedme sile nije promakla najnovija.

Ona se nalazi na podlaktici i sastoji se od natpisa Eppur si muove, što je čuveni citat Galiea Galileja i znači "Ipak se kreće", a potiče iz 1633. godine, kada je čuveni naučnik primoravan da povuče svoju tvrdnju da se Zemlja okreće oko Sunca.Američki mediji tumače ovo kao verovanje da jednom istina mora da ispliva na videlo i povezuju s borbom za starateljstvo koju Anđelina vodi s bivšim suprugom Bredom Pitom, a u kojoj joj ne ide po njenim željama, jer je nedavno sud odlučio da oni dele starateljstvo nad šestoro dece.

Glumica je novu tetovažu pokazala prilikom šetnje Njujorkom i za ručkom u jednom restoranu brze hrane. Za ovu priliku ponela je vrlo trendi modnu kombinaciju, koja je privukla pažnju medija uprkos jednostavnosti.

Glumica je ponela Everlane belu majicu ukrašenu džepićem za koju je izdvojila 18 dolara i plisiranu midi suknju tamnosive boje. Upotpunila je ovo izdanje papučama Salvatorea Feragama čija cena iznosi skoro 600 dolara, a kombinovala ih je sa bež tašnom brenda Loius Vuitton.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz