Pretraži

„NOSILA SAM SE SA GADNIM STVARIMA“: Marija Šerifović progovorila o nasilju koje je pretrpela

Showbiz
0
Photo: Instagram/serifovic

Veliki broj javnih ličnosti ustupio je i progovorio o internet nasilju koje doživljavaju na društvenim mrežama, a Marija je sada rešila da otvori dušu i progovori o njenom iskustvu koje je doživela.

Kako je otkrila, sa sajber nasiljem suočavala se kao mlada, na početku karijere.

Screenshot: Youtube/Marija Serifovic

Screenshot: Youtube/Marija Serifovic

– To je jedna ozbiljna tema. Jasno je da o tome mislim sve najgore. Ovo vreme koje nas okružuje i sve mogućnosti koje mreže donose, svako ima pravo da napiše šta god želi. Ja sam se kao mlada nosila sa prilično gadnim stvarima što ne kažem da se ne dešava i danas. Međutim, taj ''sport'' je za psihološki ekstremno jake osobe – poručila je Marija i dodala:

– Svako ko želi da se upusti u bilo šta što je javna slika, mora da bude spreman na to da apsolutno svako ima pravo da napiše sve gadosti ovog sveta i istovremeno da bilda svoje psihološko stanje – iskrena je Šerifovićeva.Podsetimo, brojni influenseri u poslednje vreme su ustupili i javno progovorili o nasilju koje doživljavaju na društvenim mrežama, a sve je eskaliralo samoubistvom mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić, za koju se veruje da je digla ruku na sebe usled višegodišnje psihičke torture koju je doživljavala na internetu.

Inače, u nedelju je održan pomen jutjuberki Kiki, a nakon tužnih 40 dana, njena porodica i dalje čeka rezultate toksikološkog nalaza.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz