Pretraži

,,NOSIĆU TE NA RAMENIMA DOK GOD BUDEM MOGLA“: Milica Dabović posvetila emotivnu poruku sinu za rođendan (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Milica je podelila set fotografija sa sinom i uz njih napisala veoma emotivnu poruku povodom njegovog rođendana i otkrila koliko joj znači.

  • Sine sve ono što ti ja želim ne može stati u par rečenica, ali pokušaću biti kratka i jasna!! Hvala ti za tri najlepše godine mog života, hvala ti na sreći, ljubavi i osmehu, hvala ti na milion zagrljaja i tvojih reči "mama, volim te". Hvala ti što mi čvrsto držis ruku pred spavanje, jer ja ne bih znala kako bez nje, hvala ti na snazi koju sam dobila zbog tebe, hvala ti što si mi pružio to zadovoljstvo da ti budem majka i otac i nikada te necu razočarati. Hvala ti što sam baš tebi život podarila i čuvaću ga svojim! – navela je ona i osvrnula sa na tri godine koliko je on pored nje.


  • Teške tri, teške i trideset tri, ali čarobne 3 sa tobom, uz tebe i pored tebe sine!!! Idemo dalje, ne odustajem, ne posustajem, prava oluja tek treba da stigne! Volim te beskrajno i nosiću te na ramenima dok god ja to budem mogla, u tome je magija sine moj, moj osmehu, živote moj, sve moje! Tvoja mama te voli beskrajno, ti si muškarac mog života, moja najveća i najlepša ljubav ikada, neka mi te Bog čuva!! Srećan rođendan, anđele mamin! – dodala je Milica Dabović i raznežnila fanove na društvenim mrežama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz