Pretraži

,,NOSE ISTU KARMU KAO JA“: Jelena Karleuša nikad iskrenija o svojim naslednicama i tome kako su se one nosile sa skandalima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Kaže, njoj je svaka godina bila teška, jer verovatno joj je takva karma, naročito poslednje dve godine, a kaže da verovatno tu karmu nose i njene naslednice Nika i Atina. 

– One su kćerke javnih ličnosti, koje godinama unazad imaju specifičan način života i pritiska javnosti, medija, tako da sam ja morala od malena da ih naučim da moraju da se prilagođavaju, da moraju da razumeju, da moraju da budu možda jače nego neke devojčice koje žive sasvim običnim i normalnim životom, bez pritiska javnosti, medija, bez tog žiga imena poznatih roditelja –  rekla je JelenaPevačica se takođe osvrnula na 2019. godinu koja je za nju bila najgora do sada, pa otkrila kako su se tada nosile i njene ćerke sa pritiskom koji je imala cela porodica.

  • Njih dve su recimo, u 2019. godini, zbog ogromnog medijskog pritiska koji smo imali čitava moja porodica i ja, bile prinuđene da se u školi bore sa velikim pritiskom i sa mnogim negativnim stvarima. Nikada mi nisu rekle, ali sam ja čula od učiteljica i nastavnica. Nikada one meni nisu rekle, pokazale, niti sam ja videla na njima da im je teško, da ih je nešto pogodilo, bez obzira što su se dešavale razne stvari. Nisu to htele da pokažu da mene ne bi nervirale i prosto imaju bolju viziju svega toga i vrlo je mudra ta vizija. Super su devojčice, stvarno i zrelije su za svoje godine, nego što je to normalno. Kažem, to je verovatno zato što odrastaju u jednoj ovakvoj porodici, sa roditeljima koji su javne ličnosti ovog tipa.

Iako veruje u to da su joj ćerke jake, Jelena se ipak pribojava da ih u nekom trenutku ne stigne sve što sada trpe i zadržavaju u sebi. 

– Plašim se jednog drugog scenarija, a to je da one mnogo toga zadržavaju u sebi i da ću, možda, jednog dana kada odrastu, saznati šta je njih bolelo i pogađalo, jer one meni sada to ne pokazuju, mnogo to drže i kriju u sebi. Neminovno je da deca trpe pritisak, ma koliko se ja trudila da ih zaštitim. Kada je mama na svim naslovnim stranama, svakog dana. Imali smo situaciju da je u jednom mesecu bilo oko 150 naslovnih strana, i to najgore sadržine, tako da je nemoguće da to deca ne vide. Ali one nikada, ni jednom rečju nisu to spomenule, pokazale. Ponašale su se kao da je sve sasvim okej i bila sam ponosna na njih. To je mene fasciniralo. Nisam morala da pričam na tu temu sa njima, one su znale da to u startu treba da ignorišu.

Iako je svesna koliko je to teret za decu godina koliko imaju Atina i Nika, Karleuša ističe da će im to samo poslužiti kao škola za ubuduće.

– Žao mi je što moja deca s jedne strane prolaze kroz to, s druge strane, to će ih očeličiti za dalji život. Svoju decu ne vaspitavam da budu ni razmažene,ni zahtevne. Izuzetno lepo su vaspitane i ma koliko grubo zvučalo, moraju osetiti realnost života, kao što sam možda ja kada sam bila mala, uz Divnu prerano sazrela. Možda je Atini i Niki to isto karma.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz