Pretraži

Ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta predstavlja se lažnim imenom! Nort Vest otkrila zapanjujuće detalje iz života u svom prvom velikom intervjuu

Showbiz
0
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najstarija ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, Nort Vest otkrila je da sa samo 11 godina često koristi lažno ime, kako bi mogla na miru da se druži sa drugaricama i provodi vreme u skladu sa svojim godinama.

Dok je razgovarala sa majkom Kim Kardašijan za naslovnu priču časopisa „Interview“, objavljenu u petak, 11. oktobra, 11-godišnja ćerka rijaliti zvezde i slavnog repera otkrila je koje lažno ime koristi kada je napolju sa svojim prijateljima.

Između ostalog, u toku intervjua Kim je pitala svoju najstariju ćerku: „Koje bi bilo tvoje lažno ime?“ Na šta je Nort iznenadila sve odgovorom i otkrila: „Već imam jedno.“

„Ali moram da ga promenim jer mi niko ne veruje. To je Kejti Džonson“, podelila je Nort.

Nastavila je objašnjavajući: „Kada sam u Sky Zone-u sa prijateljima, oni me zovu Kejti, ali kada se dugo gledam u ogledalo, pomislim: ‘Ja ne izgledam kao Kejti.’ Onda sam odlučila: ‘Dobro, moram da promenim ime.’ Dakle, sada vam svima to govorim.“

Dalje u toku intervjua, Nort je iskreno otkrila kako se oseća u vezi sa paparacima koji je fotografišu. „Da li voliš da budeš pred kamerama?“ pitala ju je Kim.

„Volim da slikam sebe“, odgovorila je Nort, „ali ne volim kada me paparaci slikaju.“

Zatim je detaljno objasnila da njen stav prema paparacima zavisi od raspoloženja i odeće. „Kada se tek probudim i ima puno paparaca, pomislim: ‘Ej, tužiću vas.’ Ako sam spremna, ako nisam umorna, ako mi je odeća dobra, onda pomislim: ‘Dobro, mogu da se slikam.’“ objasnila je Nort.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kardašijan je majka ćerki Nort i Čikago (6), kao i sinova Sejnt i Psalm. Svo četvoro dece dobila je u braku sa Kanjeom Vestom.

Osnivačica SKIMS-a nedavno je podelila seriju fotografija na Instagramu, slaveći prvi dan škole svoje dece. Prvo je podelila selfi svoje porodice od pet članova, koji je uslikala Nort.

Na slikama se mogu videti i njena tri druga deteta koja se smeše, pozirajući napolju. Ponosna mama je takođe uključila fotografiju četvoro dece zajedno, kao i porodičnu sliku na kojoj Kim pokazuje znak mira, dok Nort stoji viša od svoje majke.

„Školski dani su pred nama“, napisala je Kardašijan u opisu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz