Pretraži

NJIHOVI RASKIDI OBELEŽILI SU 2023. GODINU: O vezama ovih slavnih parova brujao je svet, a onda je usledio BOLAN krah

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Vogue


Iako smo za mnoge od njih verovali da će to biti „ljubav za ceo život“, raskidi ovih slavnih parova iznenadili su ceo svet.

Evo koji poznati parovi su se našli na listi najburnijih raskida u 2023. godini:

  1. Poznati reper Travis Skot i najmlađa članica porodice „Kardašijan-Džener“ Kajli Džener ponovo su raskinuli početkom godine, nešto manje od godinu dana nakon što su dobili sina. Kako su mediji tada izjavili oni nisu proveli praznike zajedno. Podestimo se, ovaj par je već ranije raskidao tokom 2019. godine, ali su se tokom karantina ponovo pomirili, kako su oni tada rekli najpre zbog njihove ćerke Stormi.

 

  1. Jedan od najsvežijih raskida jeste raskid pevača Džoa Džonasa i glumice Sofije Tarner. Svi još uvek spekulišu o tome zašto je par raskinuo nakon naizgled srećnog braka i prvo su se pojavile sumnje da je to zbog Sofijinih čestih izlazaka i provoda, ali je potom isplivala priča o snimku sa sigurnosnih kamera iz njihove kuće gde se se kako strani mediji navode „nešto vidi ili čuje“ zbog čega je Džonatan odlučio da odmah zatraži razvod.

Foto: Instagram printscreen/sophieturner

Foto: Instagram printscreen/sophieturner

 

  1. Još jedan par koji je okončao svoj brak ove godine je Britni Spirs i njen muž Sem Asagari. Ovaj dvanaest godina mlađi dečko je  podneo zahtev za razvod nakon četrnaest meseci braka. Sem je podsetimo se bio velika podrška pevačici tokom njene borbe za ukidanje starateljstva koje je njen otac imao nad njom.

Foto: Instagram prinstcreen/samasghari

Foto: Instagram prinstcreen/samasghari

 

  1. Poznata pevačica Ariana Grande je prvi put viđena bez prstena na Vimbldonu ove godine, što je još tada dovelo  do mnogih priča, a malo posle toga je odjeknula i vest o razvodu. Kako neki mediji navode par se rastao još početkom godine ali su pokušavali da poprave svoj odonos, međutim na kraju je ipak došlo do raskida.

 

  1.  U julu ove godine stigla je vest o o raskidu još jednog poznatog para. Manekenka Bela Hadid i umetnički direktor Mark Kalman raskinuli su nakon dve godine srećne veze. Par je svoju vezu uglavnom držao u privatnosti i retko su se mogle videti njihove zajedničke fotografije, češće smo mogli videti slike koje je Mark uslikao, a na kojima je Bela.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz