Pretraži

NJEN STRIC JE UVEK TU ZA NJU, A DA LI ĆEMO SE VIDETI TO ZAVISI OD NJE: Đole Đogani otkrio da li mu je Luna čestitala rođendan

Showbiz
0
Photo: Instagram/djoganivesna

Slavljenik nam je odmah na početku otkrio šta je dobio od svoje supruge Vesne Đogani, ali i šta je sam sebi poželeo.

Od Vesne i dece dobijam savršenu ljubav to mi je najveći poklon, a kupuju mi i ove manje bitne materijalne stvari, to je samo znak pažnje, bitnije je ovo prvo ono traje više od jednog dana... Nemam želje dosta toga sam ispunio, želje su privilegija mladih ljudi. Sada imam misli koje kreiraju život, one su lepe pune ljubavi najpre prema porodici, a onda i prema svim ljudima, jer ljubav prema drugima pokazuje pravog tebe, ti si ono što daješ i pokazuješ – rekao je on.S obzirom na tešku situaciju zbog pandemije korona virusa i zabrane okupljanja, pitali smo ga kako će proslaviti rođendan.

Proslaviću u krugu porodice, mislio sam da ću za ovaj jubilarni da napravim veliku žurku, ali neću zbog situacije u kojoj se nalazimo -objasnio je denser.

Zanimalo nas je da li mu nedostaje čestitka nekih ljudi koji nisu tu, kao na primer njegov brat Gagi Đogani.

Da, nedostaje mi brat mnogo, on je uvek bio bitan čovek u mom životu, i naravno da mi nedostaju i oni koji nisu tu, ali osećam ih i oni žive uvek u meni – iskren je bio Đole.

Luna Đogani juče je napustila rijaliti, a mi smo želeli da saznamo da li mu je ona čestitala rođendan i da li će se videti sa njom.

Nije mi čestitala još, a da li ćemo da se vidimo to zavisi od nje. Njen stric je uvek tu za sve, ona to zna bez obzira na priče, uvek kada želi biću tu za nju. Ne zameram joj ništa, svako u tim godinama može biti zaveden i podložan tuđem uticaju. Kao što ste primetili, nju je dočekala moja sestra Nađa, koja je isto bila napadnuta. Mi ne merimo ko je šta rekao nego šta osećamo, u tom slučaju reči postaju bezvredne. Čoveku treba dati priliku da se popravi – završio je on.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz