Pretraži

NJEGA RETKO IMAMO PRILIKU DA VIDIMO: Voyage podelio fotografiju sa bratom, svi komentarišu njegov izgled (FOTO)

Showbiz
0
voyage
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Većina njegovih fanova je upoznata sa tim ko je reperov otac, a Voyage često objavljuje slike majke od koje je nasledio dobar izgled i za koju je jako vezan. Ipak, jedan član njihove porodice nije preterano zainteresovan za eksponiranje, te nemamo često priliku da ga vidimo.



Radi se, naime, o Mihajlovom starijem bratu, Vasiliju. Voyage je svega nekoliko puta do sada kačio slike i snimke sa bratom, a ono što je zanimljivo jeste da su ove fotografije svaki put izazvale lavinu komentara na društvenim mrežama, te su mnoge devojke komentarisale to da je i Vasilije dobar frajer, a tako je bilo i ovog puta.

Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

O svom starijem sinu, govorila je i reperova majka Žana, još davne 2004. godine, kada je ispričala sve o njegovoj borbi za život.

Naš prvi sin Vasilije bio je visokorizična beba. S njim sam održavala trudnoću svih devet meseci da bi na kraju bio prebrzo rođen, bez znaka života. Bio je na aparatima za veštačko disanje, sa minimalnim šansama da preživi, a čak i ako se to desi, sumnjali su da će ostati velike posledice. Devojka koja je bila sa mnom u sobi javila je Milanu da sam se porodila. Odmah je pozvao porodilište i rekli su mu da je sa mnom sve u redu, ali da je dečak u sobi za reanimaciju. Prvi put sam poželela da moj muž dođe i bude pored mene, verovala sam da ćemo tako uspeti. Milan je utrčao u bolnicu, ali nisu hteli da ga puste. Sačekao je neko vreme, razvalio vrata i dok se probijao do moje sobe pozvali su obezbeđenje. Uspeo je da dođe do bebe – ispričala je Žana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz