Pretraži

,,NISU U DOBRIM ODNOSIMA“: Sha otkrio da njegova porodica nema lepo mišljenje o Ivani (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nenad Aleksić Sha gostovao je u novom izdanju emisije IDJHOT gde je sa voditeljkom Danicom Nikolić razgovarao o svim aktuelnim temama.Pored toga što je govorio o odnosima u rijalitiju, njegovoj vezi sa rijaliti učesnicom Tarom Simov, on je otkrio i u kakvim je odnosima njegova porodica sa njegovom bivšom suprugom Ivanom.

– Kao što ja u mnogim stvarima nisam ispao fer tako ni Ivana nije ispala fer u mnogim stvarima, ali eto to što su ona i moja porodica imali to oni neka rešavaju. Uglavnom znam da moja porodica uopšte nije u dobrim odnosima sa Ivanom, niti se čuju niti imaju lepo mišljenje o njoj – istakao je on.

A onda nas je i zanimalo zbog čega je došlo to toga da nemaju lepo mišljenje o bivšoj snajki.

Kod nekih stvari vezanih za sam taj odnos Ivanin i moj, i porodice moje i Ivane, sve tu postoje razlozi zbog kojih je sa jedne strane ispala totalno ne fer, totalno hladna. Ja o tim detaljima neću da pričam, jer stvarno o Ivani ne želim da pričam, ne zanima me. Oni ako budu želeli, snajka ili bilo ko oni mogu da pričaju, ja u te detalje neću da ulazim. Ali da, moja porodica uopšte nije u dobrim odnosima sa Ivanom – dodao je on.

Ostale aktuelnosti o kojima je reper govorio, kao i još zanimljivih ličnosti sa naše javne scene pogledajte u novom izdanju emisije IDJHOT.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz