Pretraži

NISU SIGURNI KAKO ĆE SE STVARI ODVIJATI: Kamila Kabeljo i Šon Mendez nisu zvanično objavili vezu

Showbiz
0
Foto: Tony Forte/MPI / Capital pictures / Profimedia

Iako su ovakav razvoj situacije i potencijalno pomirenje ovog para apsolutno oduševili fanove, čini se da do zvaničnog pomirenja još uvek nije došlo.



Bivši par je usnimljen od strane posetioca Koačela festivala na kom su viđeni kako se ljube, razmenjuju nežnosti i čak su i festival napustili istim kolima. 

Ni Kamila ni Šon se nisu oglašavali ovim povodom, ali je izvor za Entertainment Tonight otkrio da do pomirenja još uvek nije došlo, ali da njih dvoje uživaju i ispituju koji im je sledeći korak.

Kada su se sreli i poljubili na Koačeli, oni su se zabavljali i uživali u zajedničkim trenucima. Oni se međusobno privlače i stalo im je jedno do drugog jako.

@shawnsbrasil Shawn Mendes e Camila Cabello no coachella 2023 ❤️‍🔥 #shawnmendes #camilacabello #shawn #mendes #cabello #coachella #coachella2023 #shawmila ♬ Cupid – Sped Up – EXE ROHIT

Drugi izvor je rekao da su i pevač i pevačica znali da će se naći na istom mestu u isto vreme.

Šon i Kamila su bili u kontaktu poslednjih nedelja i raščistili su stvari oko njihovog raskida. I dalje postoji spona između njih i otkrili su da im je i dalje stalo. Ali sve je jako opušteno u ovom trenutku. Oni su se opustili tokom Koačele, i dalje postoji hemija između njih dvoje i svi oko njih su to mogli da vide i osete.

Ipak, fanovi i dalje sa nestrpljenjem čekaju potvrdu pomirenja ovog para.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz