Pretraži

NISU ODUŠEVLJENI: Evo kako su Bredli Kuper i Kim reagovali na vezu Irine i Kanjea Vesta

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/BUNTE TV

Kanje Vest i Irina Šajk su zvanično u vezi, jasno je svima nakon fotografija koje su isplivale za reperov rođendan, a oo čemu smo pisali OVDE.

Dok se još samo spekulisalo o tome da se reper i manekenka viđaju, američki mediji su preneli šta o tome misli Kanjeova još uvek zakonita supruga Kim Kardašijan, najpopularnija starleta na svetu. 



Starleta je u februaru podnela zahtev za razvod od repera nakon šest i po godina braka, a pre nekoliko dana u epizodi rijalitija "U korak s Kardašijanovima" videli smo njene suze i čuli tvrdnje da je ona izneverila svog supruga i da on zaslužuje bolje. Na dan Kanjeovog rođendana, dok je reper i dizajner ljubio slavnu Ruskinju u Provansi, Kim mu je na emotivan način čestitala rođendan na Instagramu i poručila mu da će ga voleti zauvek, a strani mediji prenose kako je ova reperova veza nije preterano pogodila, jer ne poznaje lično rusku manekenku.

Kako je E! pisao čim su se pojavile glasine o vezi Kanjea Vesta i Irine Šajk, Kim to odlično podnosi.

– Kim je čula tračeve o Kanjeu i Irini Šajk i ne smetaju joj. Ako to ne utiče na njenu decu, nema problem s tim da Kanje počne da izlazi – rekao je izvor blizak porodici Kardašijan.

Sa druge strane, Bredli ove novosti nije prihvatio baš najsjajnije. 

  • Pitanje je trenutka kada će se to odraziti na život njegove ćerke Lee. Bredli je veoma zaštitnički nastrojen kada je njegova ćerka u pitanju – rekao je izvor blizak holivudskom glumcu. Zato se on, tvrdi neimenovani izvor, "nada da će ova veza brzo propasti".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz