Pretraži

NISU DUGO PATILI: Ove poznate ličnosti su brzo našle zamenu bivšima

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic/brrrreskvica/darkolazicofficial

Pojedini poznati su poznati po tome što uleću iz romanse u romansu, na osnovu čega se može zaključiti da im ne treba mnogo da prebole bivše partnere čak i nakon duže veze i velike ljubavi koju su osećali u tom periodu.

Raskid Voyage-a i Breskvice izazvao je veliku buru na našoj sceni nakon kog se dugo spekulisalo o razlogu njihovog rastanka, ali i o njihovim novim emotivnim partnerima. Posle šest meseci od kraha njihove ljubavi, u domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je Breskvica ponovo zaljubljena i da je prebolela Mihajla. Njihovi fanovi nisu mogli da prebole raskid popularnog muzičkog dvojca, ali je Breskvica ubrzo rešila da krene dalje. Anđela ne krije svog novog partnera, Nikolu Stanisavljevića koji je stariji od nje osam godina i radi u policiji, te je na društvenim mrežama počela da objavljuje njihove slike i snimke na kojima se vidi kako provode vreme zajedno. Kada je reč o Voyage-u, njega su povezivali sa devetnaestogodišnjom manekenkom Stašom Ćalović zbog identičnih storija koje su ranije postavljali na društvenim mrežama. Međutim, Mihajlo nikada nije potvrdio da su njih dvoje bili zajedno, niti je priznao da ima novu devojku posle Anđele.

Darko Lazić i njegova bivša izabranica Marina Gagić priznali su u junu ove godine da su raskinuli veridbu, a nakon kratkog vremena od toga počele su da kruže priče kako pevač ima novu devojku Barbaru Bobak, koji se takođe bavi pevanjem. Lazić u početku nije želeo da potvrdi njihovu romansu, a onda su oboje počeli da dele zajedničke slike na Instagramu sa raznih proslava i događaja i otkrili da između njih postoji nešto više. Njihova veza je brzo napredovala i digli su je na viši nivo budući da provode mnogo vremena zajedno i da žive zajedno. Pevač je po svemu sudeći veoma zaljubljen u Barbaru i nije mu trebalo mnogo da preboli Marinu sa kojom ima sina Alekseja, i koja je trenutno slobodna.

Miloš Biković važi za veoma poželjnog glumca i velikog zavodnika. Njegov ljubavni život intrigira domaću javnost budući da je često ulazio iz veze u vezu. Biković je ranije uživao u romansi sa ruskom koleginicom, Aglajom Tarasovom, sa kojom je raskinuo nakon godinu i po dana veze jer nisu imali vremena jedno za drugo zbog mnogobrojnih obaveza. Ubrzo posle raskida Miloš je obelodanio da je upolovio u emotivnu vezu sa manekenkom Barbarom Tatalović. Međutim, uprkos velikoj ljubavi koju su imali, oni su se rastali jer su bili udaljeni jedno od drugog zbog poslovnih angažmana.



Podsetimo, Bikovića su ove godine bivše devojke, među kojima je i njegova poslednja, sada bivša izabranica, ruska plesačica Arina Volšina, optužile da je bio grub prema njima. Arina je prva obelodanila da glumac nije pokazao nimalo ljudskosti u vezi, a nakon toga i Barbara Tatalović, koja je priznala da se osećala loše dok je bila sa Milošem.

Glumac se oglasio povodom optužbi koje su iznele na njegov račun.

– Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije – neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to – bivši.

Pevačica Tamara Milutinović je nekoliko meseci nakon raskida sa kompozitorom Saškom Nikolićem pronašla novog dečka sa kojim sada uživa u ljubavi. Ona je više od godinu dana uživala u romansi sa Saškom, a onda je njeno srce osvojio fudbaler Darko Jevtić sa kojim je bila na Mikonosu ove godine. Pevačica se trudi da svoj privatni život sakrije od očiju javnosti, te u početku nije želela da mnogo otkriva o njihovoj vezi. Međutim, ona ne krije da je sa Darkom srećna i zadovoljna, što se može videti i po njihovim objavama na društvenim mrežama.

Kada je reč o stranim zvezdama, Dženifer Lopez je jedna od poznatih ličnosti koja je veoma brzo uletela iz veze u vezu. Nakon što je raskinula veridbu sa bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, ona se vratila svojoj bivšoj ljubavi, glumcu Benu Afleku. Pripadnici sedme sile su brujali o obnovi njihovog odnosa, a onda je Džej Lo potvrdila priče o tome objavom njihove prve zajedničke fotografije posle pomirenja, i to za svoj 52. rođendan koji je proslavila sa njim na jahti. Njih dvoje su se pomirili u aprilu ove godine, a pre toga su bili zajedno od 2002. do 2004. Tada su bili vereni.

Majli Sajrus je jedna od najkontraverznijih ličnosti sa strane šou-biz scene koja ima veoma turbulentan ljubavni život. Pevačica se 2018. udala za dugogodišnjeg dečka, australijskog glumca Lijama Hemsvorta. Međutim, samo sedam meseci od venčanja, oni su rešili da se razvedu. Kada su objavili da se rastaju, Sajrus su paparaci uhvatili na odmoru u Italiji sa manekenkom Kejtlin Karter. Šuškalo se da je Majli prevarila Lijama sa manekenkom, ali je ona te spekulacije demantovala.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz