Pretraži

NISU BIVŠI MUŽEVI: Nataša je svoju najlepšu baladu posvetila ovom svom dečku

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Pevačica Nataša Bekvalac godinama nema sreće u ljubavi, a malo ko zna da je njena prva ljubav, momak kog je volela sa samo 17 godina, završio tragično.Nataša je bila u vezi sa dečkom koji je studirao arhitekturu, bio je njena prva ljubav, a njegove strasti bili su motori. Ceo Novi Sad viđao ih je kako krstare gradom na dvotočkašu, ali brza vožnja koštala njega je koštala života. Tragedija se dogodila nekoliko desetina metara od današnje kafane Danila Ikodinovića ,,Tako je suđeno".

U to vreme Nataša je snimila svoj prvi album, a vrlo teško podnela je gubitak dečka. Pesmu ,,Miris", jednu od svojih najlepših balada, posvetila je upravo njemu.

Kasnije, Nataša se venčala za bivšeg vaterpolistu Danila Ikodinovića, a njemu je upravo motor doneo povredu koja mu je promenila ceo život.

Danilo je priznao da se oko motora i brze vožnje najviše i svađao sa Natašom. On je 2008. godine zbog te strasti umalo izgubio glavu. Pri brzini od 170 kilometara na sat izazvao je tešku saobraćajnu nesreću, a kako je svojevremeno pričao, to mu je najveća greška u životu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz