Pretraži

NIŠTA SE NIJE PROMENIO: Muž Aleksandre Prijović nasmejao sve fotografijom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/carpediem_fbz

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović važe za jedan od skladnijih parova na estradi. Od samog početka njihovog zabavljanja njihova veza medijski je propraćena, s obzirom da je Aleksandra javna ličnost, a da je Filip sin iz prvog braka, Bobe Živojinovića, muža Lepe Brene. 



Kako svi znaju da su oni veoma bliska porodica, Filip sa svojom braćom Viktorom i Stefanom, ništa se nije promenilo ni kada je Aleksandra ušla u porodicu Živojinović. Često možemo videti kako svi zajedno uživaju na zajedničkim putovanjima, proslavama, a sada je fotografija koju je Filip Živojinović objavio na svom Intagramu sve nasmejala. 

On je podleio fotku sa svojim pratiocima iz mlađih dana, gde u naručju drži mlađeg brata Viktora uz opis iste: ,,Jel možemo da rekonstruišemo ovu sliku ovih dana? Zanima me šta bi ispalo… Osim tebe"… i dodao emotikone koji plaču od smeha. 

Ispod fotografije oglasili su se njihovi prijatelji, koje je ova fotka nasmejala, a Viktor je u komentaru napisao ,,Sad ja tebe nosim".

Sudeći po fotografiji, Filip se nije mnogo promenio i možemo videti da je oduvek bio zgodan i atletski građen, kako i danas izgleda. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz