Pretraži

„Nismo više u vezi“: Umesto svadbe, MC Stojan i Zorana Mićanović objavili RASKID

Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Poznati reper MC Stojan raskinuo je sa 22 godine mlađom koleginicom Zoranom Mićanović i to malo nakon navoda o mogućoj svadbi, a sve je počelo zbog jednog snimka.

Pre nešto više od mesec dana javnost je iznenadila vest da je poznati izvođač MC Stojan uplovio u ljubavni odnos sa 22 godine mlađom koleginicom Zoranom Mićanović. Premda se o njihovom ljubavnom životu spekulisalo i ranije, pevač je pre mesec dana prvi put potvrdio ove navode, a od tog momenta društvene mreže su postale pune njihovih zajedničkih objava u kojima su iskazivali svoju ljubav.

Uprkos tome što je njihova veza naišla na pomešane komentare, zbog razlike u godinama, ipak oni nisu odustajali i govorili su da su godine samo broj. Nedavno je čak pevačica na proslavi svog 19. rođendan izjavila da je spremna za brak, na šta je izvođač izjavio:

„Što da ne? Kod mene nema da li sam spreman ili ne, kod mene se sve dešava spontano. Neće biti ništa tajno, biće svadba za 2.000 ljudi, svako po 500 evra, nemoj neko da je došao sa manje! Tri dana će da traje, pa ko preživi, pričaće“, našalio se reper za „Kurir“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Ipak, u sred priče o venčanju usledio je raskid koji je šokirao sve.

Naime, MC Stojan je pre nekoliko dana otputovao na Kipar, gde je objavljivao momente na kojima se vidi kako reper uživa u letnjim zabavama i to u društvu mnogobrojnih devojaka. Na jednom on je snimio nekoliko devojaka kako sede na plaži, pa je izjavio:

„Ja ne znam ljudi šta se ovo dešava na Kipru. Zorana, izvini, kako je tako je“, rekao je reper nakon čega je Zorana podelila taj snimak, pa u opisu napisala:

„Nismo više u vezi. Hvala…“

Nakon toga oglasio se i Stojan, koji je na storiju napisao da mu se Zorana ne javlja na telefon.

„Ne znam zbog čega se ljutiš, ali okej. Bar se javi na telefon kad te zovem“, napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/mc_stojan

Ova dešavanja zaintrigirala su mnoge, koji su se zapitali da li su reper i mlada pevačica zaista raskinuli, nakon čega se ona oglasila i potvrdila da je zaista došlo do prekida.

„Nije fora u pitanju. Istina je da smo raskinuli. Zaista ne bih iznosila detalje, samo smo jednostavno raskinuli“, rekla je ona i dodala:

„Želim mu sve najlepše!“, rekla je ona za „Blic“.

Ovim je pevačica potvrdila da je njihovom odnosu došao kraj, a sada se svi pitaju šta je dovelo do raskida, sumnjajući da je na ovu odluku uticao snimak koji je reper objavio.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz