Pretraži

,,NISMO U KONTAKTU I FOKUSIRAM SE ISKLJUČIVO NA SEBE“: Sanja Vučić stavila tačku na dugogodišnju vezu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sanjalilwolf

Poznato je već da je Sanja Vučić bila u dugoj vezi sa Nikolom Đorđevićem i da to nije krila od javnosti, pa smo često imali prilike da vidimo i njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.Međutim, kako u poslednje vreme nema zajedničkih slika, kao ni oglašavanja od strane pevačice, posumnjalo se da nešto nije u redu sa njenim ljubavnim životom.

Kako bi stavila tačku na raznorazne glasine koje kruže, ona je odlučila da se obrati svima preko svog Instagram storija.

– Dragi novinari i pratioci, u poslednjih mesec dana bili smo u medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa Instagrama. Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima. Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala – napisala je Sanja.

Photo: Instagram/sanjalilwolf

Photo: Instagram/sanjalilwolf

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz